Категории

Скоро разглеждани

Шал Есен

Шал Есен

Цена: 40.00лв.

Най-продавани

Шал Есен

Описание

Този прекрасен, мек, ръчно изработен шал от мериносова вълна ще запази топлината ви през студените зимни дни. Изработен е по древна техника, наречена мокро плъстене, което в случая е направено от четири слоя.

Този тънък плъстен шал е възможно най-тънък, мек, топъл и е от най-високо качество. Произведен е от най-качествената българска мериносова вълна. Мериносовата вълна е една от най-меките вълнени материи и може да се носи комфортно директно върху самата кожа.

  • Код: 5015
Цена: 40.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Размери: приблизително 60 см дължина и 17 см широчина.

Всеки един модел е уникат и е изработен изцяло ръчно, с помощта единствено на вода и мек домашен сапун.

Поддръжка

Ръчно пране при 30ºС. Използвайте меки препарати, оформяйте в мокро състояние, не разтягайте в сухо състояние, оставете да съхне легнало.

Плъстите се поддържат лесно. Вълната е уникално природно влакно, което има способността да се самопочиства. Все пак, когато е необходимо, може лесно да бъде изпрано. За по-добри резултати и по-голяма издържливост, използвайте ръчно изпиране и леко затоплена вода с шампоан за коса. Не сменяйте температурата на водата при изплакване на сапуна. Подсушете завито в хавлиена кърпа за няколко минути. Може да изгладите на пара, но в някои случаи се губи естествено пухкавия вид на изделието при гладене.